Gerard Ardanuy es reuneix amb Educació 360º

Avui, Gerard Ardanuy s’ha reunit amb representants de l’entitat sense ànim de lucre Educació 360º, formada per entitats de la societat civil i de l’Administració, que té com objectiu que el model educatiu del país promogui i integri les oportunitats educatives que son fora del sistema reglat, i que es garanteixi l’equitat en el seu accés. Durant la conversa, els representants de l’entitat i el candidat han estat confrontant models constatant la coincidència en molts dels seus punt de vista respecte l’educació i la seva importància per a la societat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s